Loading

Voorgerechten

Voorgerechten en amuses

Voor de feestdagen hebben wij diverse kant-en-klaar voorgerechten.

Carpaccio
De Carpaccio wordt bevroren geportioneerd per persoon geleverd. Haal de carpaccio 1 uur voor gebruik uit de vriezer leg hem bevroren op uw bord. Garneer de carpaccio af met in het midden een toef slasoorten. Strooi geroosterde pijnboompitten en de parmezaanse kaas snippers erover. Maak af met onze heerlijke mosterd dressing.  

Rosbief groenten taartje
Licht aangebakken dun gesneden rosbief, met een vulling van taleggio (Italiaanse kaas) en haricots verts en rucola. Afmaken met balsamico, Parmezaanse kaas en gedroogde tomaat. 

Vitello tonato met tonijnsaus
Rosé gebraden kalfsfricandeau gesneden in dunne plakken en als een waaier op het bord. In het midden een kleine toef slasoorten en daar omheen de tonijnsaus gedruppeld.

Gamba cocktail
Leg in een mooie coupes een blaadje kropsla. Verdeel er de gamba cocktail over de coupes. Garneer met een schijfje citroen en een paar sprietjes bieslook.

Gerookte zalm van het huis
De zalm even in de oven lauw warm maken. Op het bord afmaken met een beetje rucola, slasoorten en beurre blancsaus.

Foie Gras de Canard Cru

(warm) Stukjes eendenlever bevroren geleverd, dienen thuis ook in de diepvries te worden bewaard. Bevroren in een hete droge pan en aan beide kanten heel even in 3 á 4 minuten bruinbakken. Bestrooi met vers gemalen zout en peper, en maak af met onze rode wijn kaneelcompote uit eigen keuken.
Ganzenlever Foie gras
(koud) Verschillende slasoorten op het bord. Leg daar tegenaan de plak foie gras met daarbij onze mango chutney uit eigen keuken.

Diverse soorten wildpaté
Wij hebben 4 hele mooie wildpaté in ons assortiment. Doe een klein toefje slasoorten op een bordje en leg daar tegen aan 2 of 3 dunne plakjes wildpaté. Daarbij een beetje chutney en u heeft een prachtig voorgerecht.

Soepen
We hebben wel 20 soorten soepen, te veel om allemaal op te noemen. De soepen worden dagelijks in eigen traiteurkeuken gemaakt. Ik heb 8 soorten vermeld in de bestellijst (rechts op deze pagina).

Alle bijbehorende benodigdheden hebben wij in ons assortiment, zoals: Mosterddressing, Parmezaanse kaasschilfers, geroosterde pijnboompitjes, tonijnsaus, beurre blancsaus, kaneelcompote, mangochutney en veenbessencompote.

Amuse glaasje

Wij diverse smaken amuse glaasjes zoals:

  • Meloen met Parma ham
  • Zalmmousse met rivierstaartkreeftjes
  • Hollandse garnaaltjes met ei
  • Hammousse
  • Geitenkaasdip met rucola en pesto
  • Gazpacho met scampies
  • Aspergemouse met kwarteleitjes (seizoen)
  • Blauwe kaas
  • Tomaat Basillicum

Let op minimaal 3 dagen voor gebruik bestellen !