Loading

Vleeswaren & Paté

Vleeswaren en paté

Paté als voorgerecht of op toast
Serveer onze overheerlijke wildpate”s met onze rode wijnkaneelcompote, of de mangochutney. Maak af met fijne slasoortjes. De roompate en de cranberrypate zijn wat smeuïger, en dus geschikt om te gebruiken op toast.  Garneer evt. af met de rodewijnkaneelcompote of de mangochutney.

Italiaanse en Spaanse hammen.
Italiaanse en Spaanse hammen hebben niet veel toevoeging nodig, omdat ze direct van het mes overheerlijk zijn. Natuurlijk kunt u ze als voorgerecht gebruiken, maar ook bij de borrel komt u met deze hammen goed voor de dag. De hammen zijn heerlijk bij meloen als voorgerecht maar ook als tapas met een glas heerlijke witte wijn.

Griglia (Italiaanse gekookte ham) met champignons

Vleeswaren
De vleeswaren zijn te verdelen in drie groepen; gerookte, gekookte en buitenlandse vleeswaren. De eerste twee groepen worden voor 90 % in eigen keuken op ambachtelijke wijze geproduceerd. De buitenlandse vleeswaren zijn in verschillende kwaliteiten te koop. Wij zoeken altijd naar de beste soorten. Een voorbeeld is de Jambon de Parma. Er is veel namaak op de markt en die zullen wij nooit in ons assortiment opnemen. belangrijk is ook hoelang is de ham gerijpt, 6, 8, 12 of 18 maanden.

Seranoham uit Spanje