Loading

Vers vlees

Vers Vlees

Eigenlijk is het logisch dat een jong vrouwelijk beest dat nog niet heeft geworpen het beste en het lekkerste vlees heeft. Een mannelijk rund is harder, magerder en minder vol van smaak. Wij hebben vast in ons assortiment; jong vrouwelijk rundvlees, groot geworden aan de oevers van de IJssel, met daar waar het moet een klein randje vet en vol van smaak. Vergelijkbaar met een goede Bourgogne.

Ons vers vleesassortiment bestaat uit rund, varkens, kalfs, lams en kip. Wij zijn altijd bezig om het beste vlees te selecteren. Zo weten wij bijvoorbeeld precies van welke boer, mester en slachthuis ons vlees komt. Wij kennen de boer en weten waar ons vlees gemest en geslacht is. Met de grootste zorg kiezen wij onze beestjes uit.

Varkensvlees wordt dagelijks vers geleverd en door ons uitgebeend en afgevliesd.
Rund-, kalfs- en lamsvlees wordt één keer per week geleverd zodat het rustig kan besterven voordat het verkocht wordt. Kip en gehakt zijn dagverse producten.

U kunt bij ons altijd terecht voor de beste bak- en braadadviezen. Hoe moet u bijvoorbeeld een goede biefstuk bakken of hoe maken wij een lekkere entrecôte klaar met behulp van een kernmeter?

Vul hiernaast de bestellijst in –>
Voor informatie over het bestellen op deze website klik hier>>