Loading

Help

Gebruik van de webwinkel

Wanneer u gebruik maakt van de bestel mogelijkheid op deze website, stemt u in met de algemene voorwaarden die hiervoor gelden. U kunt deze vinden onder het kopje “disclaimer”.

Onder het hoofdmenu van de website ziet u de productgroepen staan, dit zijn de groepen waaruit u producten kunt bestellen via deze website. Door op een productgroep te klikken opent u de pagina van deze groep. U krijgt dan een begeleidende tekst te zien en aan de rechterkant de productenlijst.

U kunt eenvoudig producten op de bestellijst plaatsen door in het vakje voor het betreffende product een aantal op te geven.

Prijzen

Prijzen voor vers vlees, vleeswaren en kant en klaar per 100 gram en de soepen per liter. Prijzen voor barbecue, broodjes, hapjes en overige per stuk. Prijzen voor koud buffetten per persoon. Als u in de bestelkolom 1 invult dan is dat 100 gram, of 1 liter, of 1 stuk of een persoon, 2 = 200 gram, 2 liter, 2 stuks of personen, enz.

U kunt van de ene productgroep naar de andere klikken zonder dat uw keuze verloren gaat. Door in het hoofdmenu of onderaan de productenlijst op “overzicht bestelling” te klikken krijgt u alle producten te zien die u gekozen hebt uit alle verschillende productgroepen.

Hier kunt u uw gemaakte keuze aanpassen door:

  1. het aantal te wijzigen (door een ander getal in het vakje te typen)

  2. het product te verwijderen (door op het prullenbakje te klikken)

  3. extra producten toevoegen (door bij overzicht producten extra producten te kiezen)

Wanneer u op “bestelling afronden” klikt kunt u uw gegevens invullen en eventueel een extra bericht toevoegen aan uw bestelling.

Wanneer u op “bestelling plaatsen” heeft geklikt krijgt u op het door u opgegeven e-mailadres het besteloverzicht in PDF formaat toegestuurd.
Zodra de bestelling verwerkt is ontvangt u de (PDF) Factuur per e-mail.

werkt is ontvangt u de (PDF) Factuur per e-mail.