Loading

De Keurslager

De Keurslager

Keursslagerij Goossens en Catering is een barbecuespecialist, slager, traiteur, worstmaker en catering adviseur voor al uw feesten en partijen. Via onze webshop kunt u zelf een vlees assortiment of bijvoorbeeld barbecue pakket samenstellen en direct bestellen. Heeft u het druk, dan is er de mogelijkheid om uw bestelling thuis te laten bezorgen.

Hoge eisen

Er zijn slagers en er zijn Keurslagers. Sinds enkele vooraanstaande Utrechtse slagers in 1946 de Vereniging van Keurslagers oprichtten, is het merk Keurslager een ijzersterk merk geworden. Een vertouwde naam, die staat voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaar ambachtelijk vakmanschap en een hoge mate van klantvriendelijkheid.

Al meer dan 80 jaar zijn wij voor u als Keurslager altijd op zoek naar een nog beter stukje vlees, een beter recept en uiteindelijk een beter product. Wij zijn lid van de Vereniging van Keurslagers, de organisatie die regelmatig onverwachte keuringen bij ons uitvoert, ons ondersteunt en adviseert.

Ons bedrijf in Helmond is splinternieuw en voorzien van de modernste machines en technieken en voldoet aan de laatste HACCP-eisen (voedselcontrolesysteem). Wij weten precies waar ons vlees vandaan komt, het is gecontroleerd van geboorte tot dat het bij ons de deur uit gaat.

Onze producten zijn allemaal ambachtelijk en met de grootste zorg bereid. Ons vleesassortiment bestaat uit diervriendelijk gemest varkensvlees, Hollands rundvlees, diervriendelijke gefokte kip en vele buitenlandse specialiteiten als het Australische, Amerikaanse en Ierse rundvlees. Verder hebben wij het malste kalfsvlees en lamsvlees van lammeren die hebben gegraasd naast de Linge in Midden-Nederland. Ons kalfsvlees wordt wekelijks vers geleverd door onze vertrouwde jaren lange relatie de kalverenboer.

Dierenwelzijn, rust en de vrijheid voor de kalveren komen tot uiting in de kwaliteit en de smaak van het Kalfsvlees.