Warme en koude sausen
Wij hebben diverse zelf gemaakte sauzen op ambachtelijke wijze bereid voor bij de fondu en gourmet. Alle soorten uit ons assortiment staan hiernaast in de bestel kolom.
Warme sauzen voor bij vlees en wild
Demi-glace: De basis voor uw zelfgemaakte sauzen.
Beurre blancsaus: Overheerlijke saus bij alle soorten vis.
Paddestoelensaus: Saus bij rundsvlees, varkensvlees , het kersthammetje, en wild. Kan door uw braadjus gemengd worden.
Peperroomsaus: Saus bij rundsvlees, varkensvlees , het kersthammetje en wild. Kan door uw braadjus gemengd worden.
Truffeljus: Heerlijk bij de kalkoen gevuld met kalfsgehakt, wild, en rundsvlees.
Honingthijmsaus: Geschikt voor lamsvlees en het kersthammetje.
Beurre blancsaus met spinazie:Heerlijke saus geschikt bij alle soorten vis.
Rode wijn kaneelcompote: Geschikt bij alle alle soorten wildpaté, en bij al uw runds- en wildgerechten.Ook geschikt om een appeltje of peertje mee te vullen.
Truffeljus
Mango Chutney – Honing met tijm – tonijn sausjes
Tomaat – kerrie – mosterd Sausjes